BETALING
Alle ordre må forhåndsbetales før skreddere går i gang med ordren. Det finnes ingen angre rett på skreddersydde eller håndlagde produkter.

FARGER OG MÅL
Vi har gjort ekstra tiltak for å gjengi egenskapene til våre produkter på en nøyaktig måte, herunder sammensetningen og farger. Hvilken farge du vil se, er avhengig av hvilket datasystem du bruker, og vi kan ikke garantere at datamaskinen din vil gjengi slike farger på en nøyaktig måte.

Når målene på en vare oppgis på vår nettside er dette kun cirka verdier for å gi deg en bedre forståelse av plaggets modell eller passform, og ikke en definitiv garanti på at varen du vil motta vil ha disse eksakte målene. De endelige målene på varen kan variere avhengig av hvilket material som ble brukt under produksjonen og om produsenten må gjøre endringer for at plagget / produktet skal passe best mulig til deg.

PRISER
Prisene som er oppgitt på vår nettside, inkluderer lovpålagt merverdiavgift (mva), men ikke leveringsgebyr. Prisen på skreddersydde og håndlagde produkter varier ut ifra en rekke faktorer som: Kvalitet, materiale, detaljer, stoff og andre faktorer som påvirker prisen.

SKREDDERSYDD
Alle skreddersydde og håndlagde produkter er laget av dyktige skreddere. Det er naturlig at to like plagg aldri vil bli identiske selv om oppbygningen, instruksene og materialet er helt likt. Før du som kunde mottar din bestilling gjennomfører vi alltid kontroll og kvalitets sjekk på din bestilling.

LEVERING
Produksjonstid og leveringstiden påvirkes av en rekke faktorer. Vi ber deg ta kontakt god tid i forkant dersom din bestilling må være ferdig til en gitt dato.

BYTTERETT
Etter Norsk lov er det ingen bytterett på skreddersydde eller håndlagde produkter. Hvert plagg du bestiller må lages spesifikt etter din bestilling.

GARANTI
Du er garantert og få plaggene som du har bestilt. Det er ingen garanti vedrørende design eller passform på skreddersydde og/eller håndlage produkter.

ANGRERETT
Etter Norsk lov har du som kjøper 14 dagers angrerett. Du må selv stå ansvarlig for frakt kostnader ved retur. Angrerett gjelder ikke for skreddersydde og håndlagde produkter. Ved retur av produktet må du selv stå ansvarlig for kostnadene det medfører og sende produktet tilbake til oss. Det vil også medføre et returbeløp for kostnadene på behandlingen av din ordre: 500,- kr.