GARANTI
Du er garantert og få plaggene som du har bestilt, med de spesifikasjonene du har bestilt. Det er ingen garanti vedrørende passform på skreddersydde / håndlage produkter. I noen tilfeller må vi endre design på våre produkter, I det tilfelle vil det være grunnet funksjonsfeil på plaggets design, og skredderene vil gjøre det som er best for hvert enkelt plagg.

BYTTERETT
Vi tilbyr ingen bytterett på skreddersydde / håndlagde produkter ettersom hvert plagg du bestiller må håndlages spesifikt etter din ordre.

ANGRERETT
Etter Norsk lov har du som kjøper 14 dagers angrerett. Du må selv stå ansvarlig for frakt kostnader ved retur. Angrerett gjelder ikke for skreddersydde produkter.

ENDRINGER
Ønsker du endringer på dine plagg etter produksjon må du selv står ansvarlig for utgiftene som medfører.

RETURRETT
Vi tilbyr ingen returrett på skreddersydde / håndlagde produkter. Dersom du mottar feil produkt, ta kontakt. Vi undersøker saken nærmere og kommer tilbake til deg med en løsning. I enkelte tilfeller må skreddere tilpasse din ordre ut fra hva som er mulig å produsere. Hva betyr dette for deg? Det betyr at vi viser ekstra hensyn for dine plagg, slik at vi kan levere et beste mulig slutt produkt til deg vedrørende passform, komfort og kvalitet.

LEVERING
Skreddersydde produkter har en normal produksjonstid på 21 dager og en frakt tid på 5 dager.

SKREDDERSYDD
Alle skreddersydde og håndlagde produkter er laget av dyktige skreddere. Det er naturlig at to like plagg aldri vil bli identiske selv om oppbygningen, instruksene og materialet er helt likt. Dette er en del av sjarmen ved skreddersydd og er helt normalt og forventet. Får du som kunde mottar produktet gjennomfører vi alltid en kvalitets sjekk før du mottar din bestilling.

BETALING
Alle ordre må forhåndsbetales før skreddere går i gang med ordren. Det finnes ingen angre rett på skreddersydde / håndlagde produkter.

PRISER
Prisene som er oppgitt på vår nettside, inkluderer lovpålagt merverdiavgift (mva), men ikke leveringsgebyr. Prisen på skreddersydde / håndlagde produkter varier ut ifra en rekke faktorer som: Kvalitet, materiale, detaljer, stoff og andre faktorer som påvirker prisen.

FARGER OG MÅL
Vi har gjort ekstra tiltak for å gjengi egenskapene til våre produkter på en nøyaktig måte, herunder sammensetningen og farger. Hvilken farge du vil se, er avhengig av hvilket datasystem du bruker, og vi kan ikke garantere at datamaskinen din vil gjengi slike farger på en nøyaktig måte.

Når målene på en vare oppgis på vår nettside er dette kun cirka verdier for å gi deg en bedre forståelse av plaggets modell eller passform, og ikke en definitiv garanti på at varen du vil motta vil ha disse eksakte målene. De endelige målene på varen kan variere avhengig av hvilket material som ble brukt under produksjonen og om produsenten må gjøre endringer for at plagget / produktet skal passe best mulig til deg.